Stabel med ved med lys endeved

Bæredygtig varme- miljøsmart opvarmning

Hver enkelt brændeovn, pejs og pejseindsats fra Scan er rentbrændende og skabt af naturens egne genanvendelige materialer. Brændeovnene har vi designet til på optimal vis at give dig varme i mange år fremover, omgivet af ægte dansk designkvalitet og med et lavt miljøaftryk. Læn dig tilbage ved pejsen, og nyd varmen og atmosfæren, vel vidende at vi har klaret resten for dig.

Blond kvinde i hvid kjole stående i et grønt felt

Bæredygtige valg du selv kan foretage:

Billede fjernet.

Design og funktionalitet – uden at gå på kompromis med miljøet

For Scan er opvarmning mere end blot et praktisk eller æstetisk spørgsmål. Alle Scans brændeovne, pejse og pejseindsatser er rentbrændende, noget som vi er meget stolte af. Vi anser vores brændeovne som nyskabende møbler tilpasset en moderne livsstil med stærke krav til bæredygtighed. 

Her præsenterer vi nogle af vores allermest miljøvenlige brændeovne, udvalgt efter kriterier fra “Energismart”, et projekt under Naturvernforbundet. Så bliver det nemmere for dig at vælge miljøsmart og vedvarende opvarmning i dit eget hjem.

Moderne og genial

 

  • Elegant prismeform
  • Ovnfarve sort eller hvid
  • Mulighed for varmeakkumulerende sten    LÆS MERE
Blond kvinde sidder foran en hvid pejs Scan 83-2 og nyder en kop kaffe

Clean burn Technology: Hvad er det?

Når træ bliver opvarmet, frigøres gasser og partikler, som er lagret naturligt i træstykkerne. Hvor gamle ovne slipper disse direkte op i skorstenen sammen med varmen og giver en virkningsgrad på blot 40 %, sørger Clean burn Technology for, at dét, som i de gamle ovne var uforbrændte gasser og partikler, også forbrændes. Det betyder minimale udslip gennem skorstenen, samtidigt med det fordobler virkningsgraden og giver mere varme til rummet.

LÆS MERE OM CLEAN BURN TECHNOLOGY

Store glasflader

  • Lyse brændplader
  • Stort opvarmningsareal


    LÆS MERE

Vidste du, at fyring med tørt træ i en rentbrændende brændeovn afgiver den samme mængde CO2, som træet på naturlig vis ville afgive ved forrådnelse i naturen?

Vidste du, at...

...den måde du tænder op i bålet i ovnen på har stor betydning for, hvor miljøvenlig fyringen bliver?

Vores Clean burn Technology håndterer størstedelen af forbrændingen af partiklerne, før de overhovedet når ud af skorstenen, men du kan selv forbedre dette yderligere ved at tænde bålet fra toppen.

LÆS HVORDAN

 

VORES MEST BÆREDYGTIGE PRODUKTER