Grå sofa i moderne hvidt hjem med stor hvid pejs Scan 5003 FR med flammer

Indbydende hjørnepejs med generøs loftshøjde

På en adresse, som tilbyder både skøn sommeridyl og god adgang til vinterlige skiløjper, har Elin og familien skabt deres drømmehjem i Vollen. Med kølige vinteraftener i tankerne stod en hjørnepejs højt på ønskelisten til det minimalistiske halve dobbelthus. En moderne pejs passer ikke kun til de mørke og kolde måneder, tværtimod bringer pejsen et varmt indtryk og indbyder til afslapning og hygge, selv uden flammer.

Elin (46) bor i et halvt dobbelthus i idylliske Vollen i Asker med sine 3 børn. Det nybyggede dobbelthus ligger på landet med kort afstand til mark, vand og storbyen.

Blond kvinde med mørke bukser og blomsterbluse stående lænet op ad en væg ved siden af ​​et glasbord med blomster

Da Elin skulle etablere sig i den nye bolig, havde hun en del kriterier for, hvilken slags område hun og familien ønskede at bosætte sig i. For Elin, som arbejder i hovedstaden, var nærhed til byen et krav, da hun skulle vælge bolig. Og for den aktive familie, med 3 unge mennesker, var det også vigtigt med god plads at boltre sig på og nærhed til naturenHun er selv opvokset i landlige omgivelser tæt på vandet, og Vollen blev det perfekte valg for familien. 

Boligen har gode zoner 

Med fuldtidsbeskæftigelse og en stor familie blev et nybygget halvt dobbelthus det helt rigtige valg. Med 3 unge mennesker i huset er det også en god løsning med en bolig inddelt i zoner. Køkkenet på stueetagen er tilknyttet en TV-stue, som giver et funktionelt og hyggeligt knudepunkt, hvor familien kan mødes mellem aktiviteterne. En hyggelig stue på første sal, med god loftshøjde og store vinduesflader med udsigt over fjorden, henter naturen ind. Dette giver mulighed for et pusterum ved en smuk indbygget pejs.

Grå sofa i moderne hvidt hjem med stor hvid pejs Scan 5003 FR med flammer

Drømmen om en hjørnepejs

Da familien var flyttet ind i det stilrene dobbelthus var målet at skabe lun hygge, samtidig med at der blev sat krydderi på den tidsrigtige stil med familiens egne detaljer. For at opnå dette, var en pejs et absolut must. En moderne pejs giver både pålidelig varme på kolde vinterdage, den er en alternativ varmekilde i et kaotisk energimarked, og et varmende møbel, som inviterer til socialt samvær og afslapning.

Elin ønskede sig en hjørnepejs med indsyn fra to sider, som desuden ikke var alt for stor. Hun fik hjælp af Scan-forhandleren til at opfylde pejsedrømmen. Valget faldt på en Scan 5003 FR, en pejseindsats, som er elegant og har et rent og enkelt design – perfekt til en moderne bolig. I et minimalistisk og moderne hjem med højt til loftet kan det være godt at bruge flammer og pejsevarme til at skabe et lunere udtryk – og smukke dansende flammer er et af Scan stoves' hovedmål, når vi udvikler vores pejse, brændeovne og pejseindsatser.

Grå sofa i moderne hvidt hjem med stor hvid pejs Scan 5003 FR med flammer

Indbygget pejs specialtilpasset til stuen

Pejseomramningen er specialtegnet med hjælp fra forhandleren, og pejseindsats Scan 5003 FR er placeret i behagelig øjenhøjde med godt indsyn fra sofahjørnet. En hjørnepejs med lyst brændkammer og horisontalt flammebillede, som virkelig byder på smukke flammer at hvile øjnene på. At den derudover er fremstillet til at varme store arealer, gør den til et godt valg for boliger med moderne åben planløsning.

Hvid hjørnepejs Scan 5003 FR med flammer i hvidt moderne hjem med grå sofa og rundt bord

Det er i kontrastene magien oppstår – og en stor moderne peis tilfører det nybygde og moderne huset sjel, kos og god atmosfere.

Det er i kontrasterne, at magien opstår – og en stor moderne pejs tilfører det nybyggede og moderne hus sjæl, hygge og god atmosfære.

Scan stoves' forhandlere sætter en ære i at give dig solid faglig kompetence og den samme trygge kvalitet, uanset hvor du bor og hvilken forhandler du vælger.